Наеми морски контейнер

Ако нямате необходимите средства за закупуване на морски контейнер или така наречения транспортен контейнер, но имате нужда от допълнително складово пространство, то това е често срещан проблем както за бизнеса, така и за лични нужди. Морските контейнери за бързо, лесно, сигурно и много функционално решение. Нямате нужда от разрешение за строеж и винаги може да го преместите на друго място. Разполагаме с нови контейнери, както и с контейнери втора ръка.

Ако имате нужда от временен склад на определено от Вас място, ние можем да Ви предоставим наш морски контейнер под наем, да организираме транспорта и разтоварването му. Цената ще зависи както от мястото на доставка, така и от периода, за който наемате оборудването и бройките контейнери, които Ви трябват.

Разполагаме с 20 футови, 40 футови и 40 хай кюб контейнери в зависимост от Вашите нужди. 

Всички контейнери, които отдаваме под наем са инспектирани и в отлично състояние – ще Ви осигурят защита от дъжд, вятър, гризачи и други злонамерени действия.
За да изберете най-подходящите контейнери, може видите размерите на всички морски контейнери тук: Размери на морски контейнери.
 

Свържи се с нас:            [email protected] +359 2 915 11 40
 


Наем на 20’ морски контейнер

20’ контейнер ви подсигурява допълнителни около 15 м3 и 30 м3 складова площ, която е достатъчна да побере вашия автомобил, мотор, атв или лични вещи, a в същото време може е достатъчно малък, за да бъде позициониран и в малки пространства. 

Идеален е за разполагане на документален архив, оборудване, различни суровини и материални, които имат нужда от съхранение на закрито.

20’ контейнери са един от най – популярния вид морски контейнери – освен контейнери втора ръка, може да ви предложим и нови. Изработени са от висококачествена стомана, устойчива и на най – лошите метеорологични условия в открито море –  предлагат 100 % защита от вятър, дъжд и гризачи, както и сигурност срещу кражба: вратите могат да бъдат заключени с катинар. 

Размери:

Външни размери (д/ш/в) (м.) 6,058 / 2,440 / 2,590
Вътрешни размери (д/ш/в) (м.) 5,867 / 2,35 / 2,390
Кубатура (м3) 33
Тегло тара (кг.) 2250


Каталог с налични употребявани контейнери
 Наем на 40’ стандартен морски контейнер

40’ контейнер ви подсигурява допълнителни около 30 м3  и 67 м3 складова площ, която е достатъчна да побере вашия автомобил, мотор, атв или лични вещ.  

Идеален е за разполагане на документален архив, оборудване, различни суровини и материални, които имат нужда от съхранение на закрито.

40’  контейнер ви осигурява двойно по площ и обем място за съхранение в сравнение с 20’ контейнер като в същото време оптимизира разходите ви за него. Изработен е от висококачествена стомана,  устойчива и на най – лошите метеорологични условия в открито море –  предлагат 100 % защита от вятър, дъжд и гризачи, както и сигурност срещу кражба и други злонамерени действия: вратите могат да бъдат заключени с катинар. Подът му е от дебел и много устойчив шперплат. 


Размери:

Външни размери (д/ш/в) (м.) 12,190 / 2,440 / 2,590
Вътрешни размери (д/ш/в) (м.) 12,029 / 2,350 / 2,390
Кубатура (м3) 67
Тегло тара (кг.) 3700


Каталог с налични контейнери втора ръка
 Наем на 40’ HC морски контейнер

40’ HC контейнер ви подсигурява допълнителни около 30 м3  и 76 м3 складова площ, която е достатъчна да побере вашия автомобил, мотор, атв или лични вещи. 

Идеален е за разполагане на документален архив, оборудване и различни суровини и материални, които имат нужда от съхранение на закрито.

40’ HC контейнер е разновидност на стандартните  40’ контейнери, която ви предоставя допълнителна височина от 2,7 м , осигуряваща ви допълнително и 9 м3 повече.  Складовото пространство, което получавате за цената му е оптимално като площ и обем. Изработени са от висококачествена стомана, устойчива и на най – лошите метеорологични условия в открито море –  предлагат 100 % защита от вятър, дъжд и гризачи, както и сигурност срещу  кражба и други злонамерени действия : вратите могат да бъдат заключени с катинар. 

Може да складирате / съхранявате както документи, така и вс якакво оборудване и консуметиви, автомобили, мотори, мотокари, суровини.

Размери:

Външни размери (д/ш/в) (м.) 12,190 / 2,440 / 2,890
Вътрешни размери (д/ш/в) (м.) 12,029 / 2,350 / 2,690
Кубатура (м3) 76
Тегло тара (кг.) 3900


Каталог с налични употребявани контейнери
 Защо да изберем да наемем контейнер, пред това да си го купим?

  • ако се налага само временно да съхранявате нещо на закрито, определено наемът на морски контейнер е по – изгодният вариант от икономическа гледна точка;
  • ако е необходимо да се сдобиете бързо с временен обектмагазин, офис или склад на прозиведена продукция, която нямате къде да приберете;
  • ако организирате мероприятие и ви трябва билетно гише или помещение за охрана; 
  • ако ви трябва пространство при строеж, в което да съхранявате материали или да използвате за отмора;
  • може да наемете точно толкова на брой и вид морски контейнери, от колкото имате нужда в момента.
  • разгледайте още приложения на морските контейнери тук: Приложения.

Направи запитване