За нас

Кои сме ние?
Каргобокс е една от водещите компании в България, занимаващи се с продажба и отдаване под наем на употребявани и нови морски контейнери.


Складова база в София
Основната ни складова база се намира в София, където оперираме на складова площ от 4500 м3 и специализирано оборудване за товаро – разтоварни операции на всички видове контейнери. Разполагаме с налични контейнери, които може да огледате лично или да разгледате в каталога ни


Доставка в рамките на 24 часа
Складовата ни база в София ни дава възможност в рамките на 24 часа да организираме доставката на заявените от вас употребявани контейнери.


Морски контейнери за превоз
Ако имате нужда от контейнери, годни за морски превоз - ние може да ви предложим такива с валиден CSC сертификат (удостоверение, че контейнерите могат да се употребяват при морски превоз).


Оборудване и доставка до ваш адрес
Управляваме над 20 товарни автомобила, специализирани за превоз на контейнери. С тях бързо и безпроблемно доставяме заявените от вас контейнери до посочен от вас адрес.


Нашите служители
Нашите служители имат дългогодишен опит и познания в работата с морски контейнери. Те могат да ви консултират и да ви помогнат да направите най – добрия избор за необходимите ви контейнери като препоръчат подходящ брой и вид морски контейнери.


Нашите клиенти
Наши клиенти са както компании, утвърдени на българския пазар, така и физически лица, търсещи бързо и ефективно решение за допълнително складово пространство или строителство.


Услугите, които предлагаме, са:

Разполагаме с всички необходими видове морски контейнери:

Всички контейнери в каталога ни са налични при нас, на склад и можем да ги доставим в много кратки срокове.

Разгледай каталога с налични контейнери

Направи запитване