Съхранение при строителни обекти

Защо не предоставите на Вашия екип удобни условия за работа, за да бъде тя ефективна и конструктивна?
Осигурете безопасно, икономично и удобно пространство за складиране на материали или отмора, както и при променливи метеорологични условия. Контейнерите могат да бъдат премествани от строеж на строеж без да се налага нужда от разтоварване.

Строителната площадка се променя непрекъснато, затова мобилността на контейнера за съхранение осигурява гъвкавост при придвижване, когато е необходимо. Това допълнително подпомага Вашия екип да изпълни задачата своевременно и по-нискобюджетно. 

Кога се нуждаете от морски контейнери на строителния си обект?

 • когато имате необходимост от офис на работната си площадка;
 • когато работната площадка е далеч от града;
 • когато складовото Ви пространство при строителството на даден обект не достига;
 • когато искате бързо и ефективно решение за складиране на всякакъв вид стоки и строителни материали;
 • когато имате материали, които често трябва да се местят;
 • когато искате бързо решение и доставка на следващия ден;
 • когато нямате средства за инвестиции в допълнителен склад;
 • когато нямате разрешително за строеж;
 • когато имате нужда от временен помощен обект;
 • когато разчитате на устойчив и надежден склад и др.


Предимства на морските контейнери за Вашия бизнес:

 • Подвижен офис на строителната площадка
  Портативните морски контейнери често служат като офиси на строителни обекти или работилници на работни места. Наличието на офис на строителното място, е спестяващо време и рентабилно решение за бизнеса. Строителните обекти се нуждаят не само от място за съхранение, а също и от удобно и ефективно работно място. Можете да съхраненявате строителни планове и офис консумативи, а работниците ще са на сухо при лошо време. Сградите с електричество, телефон, компютри и друго оборудване, осигуряват най-важното за бизнеса в съвременния свят на строителството - неговата мобилност, дори и когато се намирате на самата работна площадка.
   
 • Гъвкави и мобилни
  Ако имате свободна земя във Вашия обект, която не е застроена, можете лесно да я заемете с морски контейнери. Имате възможност да добавите толкова отделни единици, колкото са Ви необходими или колкото земята позволява. Можете да ги поставите на места от имота, които са твърде тесни, за да поддържате сграда. Контейнерите могат да бъдат лесно преместени, ако трябва да промените или разширите имота, оформлението на сградата или да построите нова такава. Те са предназначени за транспортиране на стоки, затова са гъвкави и можете да ги преместите с вещите и стоката вътре в тях без необходимост от многократно товарене и разтоварване при всяко преместване. 
   
 • Мобилно помещение за съхранение
  Строителните предприемачи използват контейнери за съхранение, понякога наричани "съединителни кутии", в работни помещения и площадки като място за съхраняване на оборудване и материали. Контейнерите са идеални, поради способността им да съхраняват съдържанието Ви безопасно и независещо от времето навън. Контейнерите са подходящи за съхранение на всички видове строителни материали. Можете да складирате в тях всяко оборудване, машини и други инструменти, материали и консумативи.
  Вратите се отварят широко, за да можете да съхраните и по-голям товар.
   
 • Не изискват големи инвестиции
  Основното предимство при използването на морските контейнери, е ниската им цена. В сравнение с алтернативите обекти, контейнерите са значително по-евтини. За разлика от традиционните сгради за съхранение, които изискват значителна предварителна инвестиция, можете да купите толкова контейнери, колкото са ви необходими. Също така да добавяте допълнителни контейнери над или до вече наличните съхранителни единици и офиси. 
   
 • Лесни за поддръжка
  Транспортните контейнери изискват минимална поддръжка, а издържат от две до три десетилетия.
   
 • Непромокаеми, зашитени от насекоми, гризачи и прах
  Морските контейнери гарантират безопасно съхранение. Когато вратите на контейнерите са затворени, те са водонепроницаеми. Няма опасност да пронкне прах от строителната площадка в тях, затова вътре могат да се съхраняват почти всички видове артикули. Също така контейнерите се явяват защита от гризачи и други вредители.
   
 • Не са необходими разрешителни за строеж
  Веднага щом получите морския си контейнер, можете да го поставите на желаното от Вас място без да е необходимо разрешение за строеж.

 

Какъв контейнер да вземете - нов или употребяван?

Направи запитване


Разполагаме с всички необходими видове морски контейнери:

Всички контейнери в каталога ни са налични при нас, на склад и можем да ги доставим в много кратки срокове.

Разгледай каталога с налични контейнери