В земеделието

Колебаете се дали контейнерите са подходящи за употреба в земеделието?
Вижте предимствата, заради които си заслужава да преосмислите употребата им!

Koнтейнерите са удобен начин за складиране на производство. Лесно могат да се затворят плътно, за да предпазят Вашата земеделска продукция - плодове, зеленчуци и зърнени култури от външните атмосферни влияния (слънчева светлина, студ, вятър, дъждове и снегове) и вредители като гризачи и различни видове насекоми. Освен това вратите се заключват, осигурявайки пространство, в което проникването е изключително трудно!

Те са и възможност за допълнително помещение, когато мястото е ограничено, но от необходимост. Морските контейнери могат значително да улеснят съхранението на всичко важно в цикъла на производство: торове, смески, препарати. Включително и да послужат като гараж за техниката, с която разполагате. А поставяйки ги един над друг, разширявате още работно пространство без да засягате дворна или поземлена площ. 

И най-хубавото: за контейнер не се изискват специални разрешителни! Така имате склад или гараж без да се налага да губите излишно време в подготовка на документи, чакане на одобрение от комисии и потенциално разрешения за строеж. Не се налага и да се съобразявате с други нормативни изисквания.

Допълнителен плюс е, че контейнерите лесно могат да бъдат трансформирани в зависимост от нуждите и целите Ви. Така например можете изключително лесно да се сдобиете с постоянни или мобилни разсадници и оранжерии без това да се превръща в крупна инвестиция и безсмислени усилия. И още нещо - разсадниците и оранжериите могат да бъдат преместени при желание по всяко време.

През последните години пчеларството в България придоби голяма популярност, разкривайки още едно подходящо приложение на контейнерите - удобството при изграждане на подвижни пчелни семейства

Подвижността на пчелните семейства е от особена важност, за да се обезпечи постоянната им паша с медоносна растителност и да се гарантира качеството на медната продукция. А контейнерите могат да се превърнат и в удобно място за преработка на мед.

И не на последно място, са подходящи за събиране на отпадъци и отпадъчни материали, както и удобното им извозване без разпиляване и излишно замърсяване до съответното място.

Не забравяйте също, че морските контейнери са изработени от материал, който доказано издържа на лоши метеорологични условия - дъжд, сняг, вятър и силна топлина без да изменя структурата и качествата си. Освен това вратите се затварят плътно без да допускат течове, гризачи и насекоми. С тях безпроблемно може да пренесете тежък товар без опасност от счупване и разпиляване. А благодарение на здравината и относителната им лекота, можете да местите и поставяте морските контейнери там, където са най-необходими. 

Осмелете се да опитате! Ние гарантираме, поне 15 години безпроблемна експлоатация!

 

Какъв контейнер да вземете - нов или употребяван?

Направи запитване


Разполагаме с всички необходими видове морски контейнери:

Всички контейнери в каталога ни са налични при нас, на склад и можем да ги доставим в много кратки срокове.

Разгледай каталога с налични контейнери