Реализирани проекти - Vivenda

  ViVenda се нуждаеха от разширение на бизнеса си, а ние им помогнахме! Ресторант и магазин вдъхнаха нов живот на употребявани транспортни контейнери в София. 


За проекта

VIVENDA стартира дейност през 1998 година, за да направи живота ни още по-вкусен. Любовта към храната води създателите й  към желанието да споделят и предлагат висококачествени продукти от най-добрите породи животни. Така те превръщат всяко ястие в малък празник за душата. Това си свое начинание, те поддържат и до днес. Новият им обект на бул. Черни връх е построен изцяло от морски контейнери. Седем контейнера бяха необходими за изграждането на магазин и ресторант. VIVENDA ни откриха, търсейки бързо и сигурно решение за разширяване на бизнеса си, а ние им доставихме контейнерите, с които да реализират идеите си. 

 

За морските контейнери

Морските контейнери предлагат на VIVENDA удобството да разположат модерното си и функционално технологично оборудване, както и да поддържат необходимите температури за съхранение и приготвяне на стоката си, гарантирайки добро качество. Контейнерите са изработени от изключително здрав и издържлив материал. Те гарантират непромокаемост, устойчиви са на неблагоприятни метеорологични условия. На 100% защитават от вятър, дъжд и гризачи. Морските контейнери са правилното решение за бързо и ефективно реализиране на нови търговски обекти.

 

Посетете ги!

  • Aко минавате през бул. Черни връх - посетете ги! Ще останете очаровани от вкусната храна и уют на ресторант VIVENDA. Вземете и за вкъщи, ще си тръгнете с усмивка, ще се върнете при тях за още.
     

Реализирайте и вашия проект с наша помощ! Разгледайте каталога ни с налични контейнери ТУК.

Поискай оферта от CargoBox